VITOS d.o.o.

O nama

Poduzeće Vitos d.o.o. posluje već 20 godina te je tijekom tog razdoblja od malog obiteljskog poduzeća postalo nezaobilazan brand u opremanju kupaonica i interijera na hrvatskom tržištu.
Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s posebnim naglaskom na obnovljivim izvorima energije, keramiku za dom, kupaonski namještaj te ostalu ugradbenu i instalacijsku opremu.

Posebno ističemo suradnju s domaćim proizvođačima kupaonskog namještaja i slavina.

Vitos d.o.o. zapošljava dvadesetak iskusnih i educiranih djelatnika koji će u svakom trenutku spremno odgovoriti na sva Vaša pitanja i potrebe.
Kvalitetna ponuda proizvoda i usluga, ljubazni djelatnici, kontinuirana želja za napretkom te usmjerenost na održivi razvoj okoliša rezultirala je uspješnim poslovanjem te velikim brojem zadovoljnih klijenata.
Atraktivni i najveći izložbeno-prodajni salon poduzeća na području sjeverne Hrvatske nalazi se u gradu Varaždinu, na adresi Zagrebačka 157.
Posjetite internetsku stranicu poduzeća Vitos d.o.o. i na jednom mjestu pronađite sve potrebno za uređenje Vašeg životnog prostora uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Vaš Vitos d.o.o.

unaprijed Vam zahvaljujemo na Vašoj posjeti našega web portala.