Što bi trebao raditi WC s funkcijom bidea sa stajališta korisnika? Vrlo jednostavno: dobro ispirati! I uklopiti se izgledom i funkcijom u kupaonicu i život jednostavno kao i običan WC. S tehnologijom koja dugo traje i koja je jednostavna za korištenje – u svakoj životnoj dobi i za svakog gosta koji ga koristi po prvi puta.

Zato smo u fokus razvoja TECEone stavili jednostavnost. Iz toga je proizašao novi oblik svježine kojemu nije potrebna električna energija – i koji korisniku i instalateru iznenađujuće čini život lakšim.

Inovativna WC školjka s bideom: jednostavno TECEone

Koncipirali smo novi WC s funkcijom bidea: s inteligentnom tehnikom koja radi bez električne energije. Kompaktnog dizajna koji se uklapa u svaku kupaonicu. S promišljenim funkcijama za jednostavnu montažu i intuitivno rukovanje. Ova WC školjka s funkcijom bidea je WC budućnosti. Jednostavna za montirati, nekomplicirana za održavati. Tuš WC s obećanjem kvalitete.

TECEone s funkcijom bidea – higijenska i ugodna čistoća bez toaletnog papira.

Čista svježina i higijena s novim TECEone WC-om s funkcijom bidea za priključak na hladnu vodu

S novim WC-om s funkcijom bidea za priključak na hladnu vodu TECE se obraća čistuncima koji žele profitirati od zdravstvenih prednosti pranja svježom, hladnom vodom iz vodovodne mreže. Mnoge kulture preferiraju vodu umjesto toaletnog papira, budući da voda ima daleko bolji učinak čišćenja od papira. Pogotovo ako proktološke tegobe ili osjetljiva koža zahtijevaju nježnu, temeljitu njegu. U tim slučajevima medicinari najčešće preporučuju pranje svježom hladnom vodom iz vodovoda, budući da to povoljno djeluje na prokrvljenost i nadraženu kožu. TECEone je učinkovit te se može preporučiti i kao medicinska pomoć kod intimne higijene!

Brzo spojen, bez napora

TECEone WC s funkcijom bidea može se spojiti na toplu vodu. Ali i u svim slučajevima kada nije moguće dovesti toplu vodu, novi TECEone je rješenje, primjerice kod obnove kupaonice s malim budžetom ili u WC-ima za goste. Jer on se može naknadno nadograditi za montažu na bilo koji vodokotlić, bez provlačenja dodatnih cijevi za toplu vodu.

Kao i svi TECEone modeli, isporučuje se u praktičnoj ambalaži za jednostavnu montažu koja služi kao pomoć u transportu te kao držač razmaka. Pomoću dokazane TECE tehnike pričvršćenja keramiku je moguće montirati bez imalo muke. Zbog izvedbe sustava nema sitnih dijelova ili vijaka koji bi kod montaže mogli pasti u unutrašnjost keramike, a alat potreban za montažu postoji na svakom gradilištu.

TECEone WC s funkcijom bidea – svježina i higijena, jednostavan za montažu!

vidi letak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.